Ontdooi de roodbaarsfilets en snijd in blokjes. Besprenkel daarna met citroensap, breng op smaak met peper en zout en bestrooi met een beetje currypoeder.
Ovenschotel van roodbaars met curry-yoghurt
Snijd de aardappelen in schijfjes.
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd ze in fijne partjes.
Verhit de olie in een pan, bak de roodbaarsfiletblokjes gelijkmatig aan en haal ze eruit.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bak de uienblokjes in de pan, voeg dan de preiringen toe en bak enkele minuten. Meng de appelpartjes eronder en breng op smaak met peper en zout.
Klop de yoghurt op met het ei, het maïszetmeel en de resterende curry en roer de peterselie eronder.
Leg de blokjes roodbaarsfilet, de aardappelschijfjes en de prei-appelbereiding in een ingevette vorm en verdeel de yoghurtsaus en het paneermeel erover.
Bak de ovenschotel 25 tot 30 minuten in de oven.