Aardappel-hamburger met mais-chilicrème en gegrilde champignons

Bereiding
1

Doe de fijngesneden knoflook samen met de maïs in een hoge pan en bak ze in de boter. Blus met de bouillon, voeg de room toe en breng opnieuw aan de kook.

2

Pureer alles met een staafmixer tot een gladde crème. Breng de room op smaak met zout, suiker en chilivlokken.

3

Verhit de helft van de koolzaadolie in een pan. Bak de bio rundsburgers op een hoog vuur gedurende ongeveer 13 minuten, draai ze enkele malen om en laat ze op huishoudpapier uitlekken.

4

Verhit vervolgens de rest van de koolzaadolie in de pan en bak de geraspte aardappelkoeken ongeveer drie minuten aan elke kant op een matig vuur.

5

Voeg zout aan de champignons toe en bak ze langzaam in een grillpan zonder vet zodat de champignons uitdrogen en licht krokant worden. Was ondertussen de rucola.

6

Stel de burger in deze volgorde samen: leg een geraspte aardappelkoek op een bord, smeer daarop de maïsroom, vervolgens de champignons, de rucola, de rundsburger, dan opnieuw maïsroom, champignons en rucola. Eindig met nog een geraspte aardappelkoek en smullen maar!

Jouw bofrost* voordelen

Icoon
Geen abonnement

Totale vrijheid! Bij bofrost* zit je niet vast aan een abonnement. Bestel zo vaak als je wilt, wanneer je wilt. Geen verplichtingen, alleen smaakvolle keuzes op jouw voorwaarden.

Icoon
Gratis levering aan huis

Laat het naar jou komen, zonder extra kosten! Jouw bestelling wordt altijd gratis aan huis geleverd. Betaal eenvoudig elektronisch bij levering, zelfs met maaltijdcheques. Gemakkelijk en gratis, direct aan je deur.

Icoon
Kwaliteitsgarantie

Alle bofrost* producten zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten. Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Dan betalen wij het aankoopbedrag terug.

Icoon
Groot productaanbod

Van groenten tot vlees, snacks tot desserts, en zelfs kant-en-klare maaltijden, bofrost* heeft voor elk wat wils. Ook speciale wensen zoals veggie, vegan, lactosevrij, glutenvrij of suikerarm.