Focaccia met twee toppings

Bereiding
1

Verhit wat olijfolie in een wok en fruit de rode ui. Deze hoeft niet te kleuren. Voeg de balsamicoazijn toe. Laat 2 minuten inkoken en afkoelen.

2

Doe de kerstomaten en basilicum in een schaal. Breng op smaak met peper, zout, olijfolie en rode wijnazijn. Voeg knoflook toe en meng goed.

3

Beleg nu de focaccia’s met de 2 toppings. Schep de rode uien op de eerste focaccia, verdeel er wat rozemarijn over en eindig met de verbrokkelde feta. Beleg de tweede focaccia daarna met de tomatentopping.

4

Bak de focaccia gedurende 20 minuten op 180 °C in de oven of tot de bovenkant goudbruin is en de binnenkant zacht.

5

Snijd de focaccia in stukken en geniet ervan!

Jouw bofrost* voordelen

Icoon
Geen abonnement

Totale vrijheid! Bij bofrost* zit je niet vast aan een abonnement. Bestel zo vaak als je wilt, wanneer je wilt. Geen verplichtingen, alleen smaakvolle keuzes op jouw voorwaarden.

Icoon
Gratis levering aan huis

Laat het naar jou komen, zonder extra kosten! Jouw bestelling wordt altijd gratis aan huis geleverd. Betaal eenvoudig elektronisch bij levering, zelfs met maaltijdcheques. Gemakkelijk en gratis, direct aan je deur.

Icoon
Kwaliteitsgarantie

Alle bofrost* producten zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten. Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Dan betalen wij het aankoopbedrag terug.

Icoon
Groot productaanbod

Van groenten tot vlees, snacks tot desserts, en zelfs kant-en-klare maaltijden, bofrost* heeft voor elk wat wils. Ook speciale wensen zoals veggie, vegan, lactosevrij, glutenvrij of suikerarm.