Heilbot op een bedje van prei

Bereiding
1

Kook de Parijse aardappelen in voldoende water met zout gedurende 10 min.

2

Laat de diepgevroren heilbotfilets 10 min. garen in de stoomoven of pocheer ze gedurende ca. 8 min. Stoof ondertussen de preiringen heel kort aan in wat boter, zodat hij nog knapperig is en zijn mooie frisse kleur behoudt.

3

Giet de aardappelen af en vermeng deze met de peterselie en een scheutje olijfolie.

4

Kruid de heilbotfilets met peper en zout en serveer op een bedje van prei en met de Parijse aardappelen. Sprenkel vlak vóór het serveren een beetje citroensap over de heilbotfilets.

Jouw bofrost* voordelen

Icoon
Geen abonnement

Totale vrijheid! Bij bofrost* zit je niet vast aan een abonnement. Bestel zo vaak als je wilt, wanneer je wilt. Geen verplichtingen, alleen smaakvolle keuzes op jouw voorwaarden.

Icoon
Gratis levering aan huis

Laat het naar jou komen, zonder extra kosten! Jouw bestelling wordt altijd gratis aan huis geleverd. Betaal eenvoudig elektronisch bij levering, zelfs met maaltijdcheques. Gemakkelijk en gratis, direct aan je deur.

Icoon
Kwaliteitsgarantie

Alle bofrost* producten zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten. Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Dan betalen wij het aankoopbedrag terug.

Icoon
Groot productaanbod

Van groenten tot vlees, snacks tot desserts, en zelfs kant-en-klare maaltijden, bofrost* heeft voor elk wat wils. Ook speciale wensen zoals veggie, vegan, lactosevrij, glutenvrij of suikerarm.