Tiramisu met rode vruchten

Bereiding
1

Verdeel de Rodevruchtenmix op een bord en laat afgedekt ongeveer 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 5,5 uur)

2

Leg de lange vingers netjes naast elkaar in een hoekige vorm en drenk ze voorzichtig in de espresso. Laat eerst goed intrekken en giet er telkens een beetje bij. Meng de mascarpone, de yoghurt en de suiker samen tot een smeuïge crème. De zuurheid van de bessen zal de smaken in evenwicht brengen, dus de crème mag flink zoet zijn. Voor een vastere crème kunt u de agaragar volgens de instructies op de verpakking verwarmen en laten wellen, vervolgens met een paar lepels crème mengen, zeven en onder de crème roeren.

3

Verdeel de ontdooide vruchten over de lange vingers, maar bewaar er een paar ter decoratie. Spreid de crème over de vruchten en zet het dessert 4 à 5 uur in de koelkast.

4

Werk voor het opdienen naar believen af met chocoladeschilfers, amandelschilfers en bessen in brede diagonale strepen of hoe u maar wenst.

Jouw bofrost* voordelen

Icoon
Geen abonnement

Totale vrijheid! Bij bofrost* zit je niet vast aan een abonnement. Bestel zo vaak als je wilt, wanneer je wilt. Geen verplichtingen, alleen smaakvolle keuzes op jouw voorwaarden.

Icoon
Gratis levering aan huis

Laat het naar jou komen, zonder extra kosten! Jouw bestelling wordt altijd gratis aan huis geleverd. Betaal eenvoudig elektronisch bij levering, zelfs met maaltijdcheques. Gemakkelijk en gratis, direct aan je deur.

Icoon
Kwaliteitsgarantie

Alle bofrost* producten zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten. Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Dan betalen wij het aankoopbedrag terug.

Icoon
Groot productaanbod

Van groenten tot vlees, snacks tot desserts, en zelfs kant-en-klare maaltijden, bofrost* heeft voor elk wat wils. Ook speciale wensen zoals veggie, vegan, lactosevrij, glutenvrij of suikerarm.