Verdeel de Rodevruchtenmix op een bord en laat afgedekt ongeveer 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 5,5 uur)
Tiramisu met rode vruchten
Leg de lange vingers netjes naast elkaar in een hoekige vorm en drenk ze voorzichtig in de espresso. Laat eerst goed intrekken en giet er telkens een beetje bij. Meng de mascarpone, de yoghurt en de suiker samen tot een smeuïge crème. De zuurheid van de bessen zal de smaken in evenwicht brengen, dus de crème mag flink zoet zijn. Voor een vastere crème kunt u de agaragar volgens de instructies op de verpakking verwarmen en laten wellen, vervolgens met een paar lepels crème mengen, zeven en onder de crème roeren.
Verdeel de ontdooide vruchten over de lange vingers, maar bewaar er een paar ter decoratie. Spreid de crème over de vruchten en zet het dessert 4 à 5 uur in de koelkast.
Werk voor het opdienen naar believen af met chocoladeschilfers, amandelschilfers en bessen in brede diagonale strepen of hoe u maar wenst.